100% geslaagden en 10 Go Glo’ers voor Anne Bakkerschool

Ook de leerlingen van de Anne Bakkerschool hebben voor het schooljaar 2019/2020 bijzondere examenresultaten geboekt met 100% geslaagden voor  mulo. Alle 62 toetskandidaten hebben de eindstreep gehaald. Daarnaast heeft deze school aan de Helena Christinaweg in het district Wanica ook nog 10 Go Glo’ers afgeleverd. De school staat onder leiding van directrice Angela Rangoe en bestaat verder uit 30 leerkrachten. Volgens de schoolleiding hebben ook alle leerkrachten hard meegewerkt om ondanks de moeilijke Covid-19 situatie in het land alle leerlingen te stimuleren, zodat zij toch de eindstreep konden halen. Hierbij heeft afstandsonderwijs vooral een belangrijke rol gespeeld. Volgens schoolleider Rangoe is deze prestatie naast de inzet van de onderwijsgevenden en welwillendheid van de leerlingen ook te danken aan de inzet van de zorgzame ouders.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: