Somohardjo en Rusland gepolst voor raadsadviseurs- functie

Uit betrouwbare bronnen verneemt Dagblad Suriname dat de leiders van de coalitiepartijen NPS, Gregory  Rusland en PL, Paul Somohardjo benoemd zullen worden tot raadsadviseurs. De benoemingen zullen naar verluidt binnenkort plaatsvinden. Paul Somohardjo die jarenlang DNA lid was heeft momenteel geen officiële functie in de regering. Bij de bekendmaking van de nieuwe coalitie gaf Somohardjo duidelijk aan dat hij het ministerschap van Binnenlandse Zaken op zich zou nemen. Uiteindelijk werd het zijn zoon Bronto Somohardjo die minister werd. Gregory Rusland, fractievoorzitter van de NPS in het parlement was gepolst voor de functie van het nieuw te vormen ministerie van Olie en Gas. Echter vond dat geen voortgang méér. Het wachten is nu op de officiële bekendmaking over de nieuwe functies van de twee coalitie toppers.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: