Rijstdistrict Nickerie krijgt binnenkort bezoek presidentieel duo

In gesprek met Dagblad Suriname bevestigt Senrita Gobardhan, de nieuwe districtscommissaris (dc) van het district Nickerie, dat een presidentieel bezoek voorbereid wordt. Er heeft een instructie meeting plaatsgevonden in verband met een presidentieel bezoek aan Nickerie. Een delegatie van het Kabinet van de President van de Republiek Suriname onder leiding van Pertapsing Goerdayal heeft de districtscommissaris en de verschillende diensthoofden geïnformeerd over de verschillende activiteiten tijdens het presidentieel bezoek later deze maand. Een lokale commissie onder het toeziend oog van de dc van Nickerie zal verder werken aan een compleet draaiboek dat tijdens de komst van het staatshoofd en gevolg zal worden afgewerkt. De delegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi die later deze maand naar Nickerie zal komen zal verder bestaan uit vicepresident Ronnie Brunswijk en een 7 tal ministers. DC Gobardhan zegt desgevraagd dat het schema en exacte data van het bezoek nog niet bekend zijn. We bevinden ons in het beginfase hiervan.  “Het bezoek wordt goed voorbereid door het kabinet, het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Het zal natuurlijk een groot moment zijn voor ons district en wij zullen ervoor zorgen dat alles in goede banen verloopt”, besluit de burgermoeder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: