PSA-website is weer operationeel

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft vrijdag bekendgemaakt,  dat de PSA-website ((Personen van Surinaamse Afkomst) www.gov.sr/psa  weer operationeel is. Maar, wie vrijdagmiddag de website bezocht, kreeg de melding dat de site niet beschikbaar is…

De indiening van een PSA-document aanvraag kan dus weer worden gedaan door het invullen van het PSA-aanvraagformulier en uploaden van de vereiste documenten via de PSA-website.

De personen die in de periode maart-mei 2020 een PSA aanvraag hebben ingediend en alle documenten verzonden hebben naar de emailadressen [email protected] en [email protected], zullen op korte termijn benaderd worden door het onderdirectoraat Consulaire Zaken en Personen Verkeer.Voor nadere informatie kan contact worden gemaakt via het emailadres: [email protected] en telefonisch via de nummers 477030 toestel 265 en 426431.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: