Artiest GVBS over zijn plannen in de muziek scene

Artiest GVBS is lid van het team Bvndo. Hij is momenteel aan de slag. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van MC Vuure. Met de komst van de coronapandemie is de reeks van optredens stopgezet. De artiest geeft aan dat de enige optie is om de studio in te duiken met de manager van het team Bvndo. Er was heel wat in de planning betreffende een internationale tour, maar vanwege de huidige situatie is alles geannuleerd. Langzaam wordt de draad weer opgepakt. Hij werkt nu keihard in de studio. De zanger is vaker in Parijs, hij komt namelijk met vakantie in Frans-Guyana. Voor zijn laatste album heeft GVBS een samenwerking gehad met Bakaa Boi en andere top artiesten. In samenspraak met het team Bvndo wil de artiest zorgen voor behoud van eenheid in de muziekwereld. De reden hiervoor is het feit dat er vaker jongeren gebonden zijn aan het team. Zoals altijd staat de artiest gereed om zijn steun te geven aan de jongeren en samenwerking met mc Vuure. Overigens is al een grote show in de planning voor 2021.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: