Guyanese President roept hulp internationale gemeenschap terwijl, onrust voortduurt

De Guyanese president Dr. Mohammed Irfaan Ali heeft aangekondigd dat hij internationale hulp heeft opgeroepen om de interne onrust in de West Coast Berbice te bedwingen. 

President Ali gaf aan dat hij de afgelopen drie dagen uitvoerig heeft gesproken over de gruwelijke daden die plaatsvonden in Regio Vijf (Berbice). “Niet alleen de moord op de drie jongemannen, maar ook de rellen na die moorden, die hebben geleid tot de ontwrichting van levens in de Berbice. Ik roep alle Guyanezen op om elkaars leven niet in gevaar te brengen, aangezien ik u verzeker dat deze regering zal werken om gerechtigheid te brengen voor elke persoon die onder deze omstandigheden is getroffen.  Als gevolg daarvan heb ik, in overleg met de Guyanese politie, de instantie ingeschakeld waarmee ik contact zal opnemen met de Britse regering en het regionaal veiligheidssysteem voor bijstand aan Guyana. De ingeroepen instanties zullen de  Guyanese politie ondersteuning bieden bij het onderzoek.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: