Tijdens total lockdown weekend 584 overtreders aangehouden

Het Korps Politie Suriname komt vandaag, woensdag 9 september, pas met informatie over het afgelopen total lockdown weekend. Het korps bericht, dat diverse politie eenheden van vrijdag tot en met maandagochtend vijf uur in de politieregio Paramaribo in totaal 584 lockdown overtreders hebben aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie.

330 Overtreders zijn aangehouden bij de Coesewijnebrug en 254 door surveillerende politie eenheden. In regio Oost werd 1 overtreder tijdens de surveillance aangehouden en in regio West 40 overtreders.

Er wordt door de politie geen melding gemaakt van het uitdelen van boetes en/of het toepassen van snelrecht op overtreders. 

‘De politie doet nogmaals een dringend beroep op de burgerij om niet op straat te gaan als het niet noodzakelijk is en om de Covid-19 maatregelen altijd in acht te nemen.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: