Reggy Jahbles staat gereed met nieuw album

Artiest Reggy Jahbles staat gereed met nieuw album. Dagblad Suriname verneemt dat Jahbles  na een poos weer een album zal lanceren. De artiest zijn laatste album was in het jaar 2015. Inmiddels heeft hij wel singles uitgebracht. Ook heeft hij zijn bijdrage geleverd aan het album van Norma Sante. Hij is voorheen lid geweest van muziekformatie Danschal. Jaren terug begon hij met zijn solo carrière. Hij ging richting Nederland voor een Europa tour, samen met team en begeleider Bara & Ro. Hij wenst de fans wederom te laten genieten van goed muziek. Daarnaast gaat hij samenwerking aan met top artiesten van Suriname. MC Vuure en Iman Paco zijn belast met de promotie. Hij zal zijn muziek uitbrengen op alle beschikbare platforms, dus vraagt de zanger om de platforms en de media te blijven volgen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: