Pakittow slachtoffer van inbraak

“Zelfs mijn bril is gestolen” 

Stephano Biervliet, bij iedereen bekend als Pakittow, de man van de straatacties en de hangmat in NIS is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een auto- en woninginbraak. Tijdens de total lockdown zag de dief kans om naast euro 500 en SRD 4000 ook zijn kleren, gezondheidsbril en belangrijke papieren mee te nemen. Dat zijn bril is gestolen, vindt hij vreselijk, omdat hij heel veel heeft geïnvesteerd in het montuur. De dief heeft ook uit de freezer kip en garnalen, bestemd voor zijn verjaardag op woensdag, meegenomen. Het gebeuren is op camera vastgelegd en op de beelden is een man te zien, die rond 02.30 uur loerend op het terrein loopt en spullen pakt. De man is volgens Pakittow een zekere ‘Tupac’ en heeft ook al op een ander adres te Geyersvlijt toegeslagen, vertelt Biervliet. Ondertussen heeft Pakittow aangifte gedaan. “De politie is bezig met het onderzoek. De zaak is extra pijnlijk, want woensdag ben ik jarig”, besluit Biervliet.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: