Fariz Barsatie werkt aan meer producties ondanks Covid 19

De populaire Surinaamse zanger Fariz Barsatie heeft op maandag 07 september zijn nieuwe videoclip gelanceerd. Fariz Barsatie is te bewonderen in de clip ‘Mehboob Mere’. Het is een cover van ‘Mehboob Mere’, orgineel gezongen door de legendarische zangers Mukesh, Lata Mangeshkar. Een nummer uit de film ‘Patthar Ke Sanam’ van het jaar 1967. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Fariz. “Gezien de Covid 19 periode zijn de meeste artiesten vrij. Als artiest zal ik deze besteden aan enkele producties. In de komende periode zal ik uitkomen met covers en eigen producties. Dit is een initiatief om fans toch te entertainen door middel van videoclips op YouTube. De meeste mensen zijn nu thuis, dus we gaan ervoor om het publiek bezig te houden met muziek via de televisie of radio. Hopende dat we vooral in de lockdown periode, toch wat gezellige momenten kunnen hebben”, aldus de zanger.  

Fariz Barsatie heeft alvorens de komst van de corona pandemie zijn solo album “Meri Pehchan” uitgebracht. Inmiddels zijn ook videoclips van een aantal van de songs opgenomen in Meri Pehchan”. Terugkomend op zijn nieuwste clip ‘Mehboob Mere’ is het muzikale deel gedaan door Abhijeet Samrut en de maak van de clip was in handen van Sasra Media & Photography. Het is opmerkelijk dat Fariz Barsatie continu bezig is in de Surinaamse muziekscene.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: