Artiest Pearlsye gaat samenwerking aan met Mc Vuure

Daglad Suriname verneemt het volgende. Anne-Coralie met als artiestennaam Pearlsye is geboren in Frankrijk en heeft West-Indische ouders (vader uit Guadeloupe en moeder uit Martinique). De veelzijdige artiest begon in de entertainmentscene als danser-choreograaf in 2009 voor een vereniging. Sinds 2018 gaat zij solo. Zij begon met het maken van koren voor verschillende artiesten in Frankrijk en internationaal, waaronder Nederland, België en Suriname. Dat was voordat zij haar eerste album uitbracht genaamd “Pure & Nature”. Haar focus is een gevarieerd universum, gaande van Zouk voornamelijk tot dancehall tot reggae. Zij is anno 2020 een samenwerking aangegaan met MC Vuure. Mc Vuure zorgt voor de promotie van haar videoclips. Fans mogen komende tijd heel veel verwachten van Pearlsye.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: