VJC voert wederom sociale projecten uit in Paramaribo

De Vereniging Jongeren van Commewijne heeft recentelijk voor de tweede keer sociale activiteiten uitgevoerd in Paramaribo. Dit geeft voorzitter Sunaina Mohan te kennen aan Dagblad Suriname. “Op maandag 31 augustus 2020 hebben wij wederom een bezoekje gebracht te Huize Hoop voor Kinderen en Stichting Tamara om de kinderen blij te maken met wat spullen. Dit alles werd gedaan met inachtneming van de COVID-19 maatregelen.”

Mohan zegt verder; Bij deze hebben wij getracht hulp te bieden door duurzaam te ondernemen en te identificeren wat de tehuizen allemaal nodig hebben. Er is eerst contact opgenomen door mijn persoon met de verantwoordelijken van de stichtingen en er is gevraagd wat ze acuut nodig hebben. Afhankelijk daarvan hebben we dus de donatie gedaan. Bij Stichting Tamara hebben wij schooluniformen gedoneerd en te Huize Hoop voor Kinderen hebben wij reinigingsmiddelen gedoneerd.

Klaarstaan voor de jongeren

Onze eerste doelstelling houdt in: Het organiseren en uitvoeren van Sociale Projecten in Commewijne voor de samenleving van Commewijne in het bijzonder; de jeugd. Zoals opgemerkt kan worden zijn wij buiten de grenzen van Commewijne geweest, onze tweede keer. Deze stap is ondernomen, omdat wij voor elk een jong persoon wat willen betekenen. Nadat we buiten de grenzen van Commewijne zijn geweest hebben we de noden van buiten gezien en wij zijn meer dan blij om jeugdigen van waar dan ook, onder welke omstandigheden dan ook te helpen waar nodig. Wij staan altijd klaar voor onze jongeren! Van hieruit wil ik de trekkers van deze twee projecten, Stephan Brunings en Stephano Mohan, van harte bedanken voor hun tijd, inzet en gulle donatie.Wij hopen dat het tehuis en de stichting de gedoneerde goederen goed kunnen gebruiken en dat zij er blij mee zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: