DC Paramaribo Noord-Oost zegt niet bewust tenue-regels te hebben overtreden

De districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Ricardo Bhola, zegt vandaag via de Communicatiedienst Suriname, berichten te betreuren in de media, dat hij opzettelijk de regels inzake het uniform van de districtscommissaris heeft overtreden. Het is volgens Bhola nooit zijn intentie geweest om de regel dat de districtscommissaris in vol tenue in het openbaar moet optreden, te vertrappen.

Hij bracht zaterdag een oriëntatiebezoek aan het Opleidingsinstituut van het Korps Politie Suriname, waar lockdown overtreders worden ondergebracht. Zich van geen kwaad bewust heeft Bhola, gekleed in burger, zich met zijn hoofddeksel op willen bekendmaken. Na een rondleiding en gesprekken met overtreders stond de districtscommissaris een interview af aan STVS. Beelden ervan zijn via social media gedeeld.

De districtscommissaris geeft nu aan, dat ook hij zich dient te houden aan geldende regels en wetten. Zijn verschijning was volgens hem geen nieuwe uniform stijl. Bhola stelt het uniform te allen tijde te respecteren en biedt zijn verontschuldiging aan de totale regering aan, in het bijzonder aan de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, maar bovenal aan de totale gemeenschap, zo schrijft de Communicatiedienst Suriname.

‘Dit incident zal zich nooit meer herhalen’, aldus Bhola.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: