Bruggen in Commewijne krijgen facelift

Zeker 14 bruggen dwars door Commewijne krijgen een facelift. De bruggen worden schoongewassen, waarna ze opnieuw worden geschilderd met de internationale kleuren die gelden voor bruggen, namelijk een gele kleur met zwarte balken. Het initiatief komt van districtscommissaris Mohamedsafiek Radjab, het kabinet van de president en de ondernemer Rokky Baldew. Namens het kabinet van de president trekt Dhiraj Soekhai het project. “De bruggen zagen er verwaarloosd uit en als burgervader moest ik wel wat actie ondernemen”, zegt Radjab. Hij is blij dat hij wordt ondersteund door ondernemer Baldew en het kabinet van de president.

Baldew zelf onderneemt zijn hele leven lang in Commewijne en heeft diverse sociale projecten ondersteund. Eerder heeft hij projecten van wijlen parlementariër Sheilendra Girjasing, de huidige parlementariër Roy Mohan en ex- parlementariër Jenny Warsodikromo ondersteund. Eén van de bekende projecten waaraan hij heeft meegewerkt, is de versterking van de drinkwatervoorziening in Commewijne. “Ik ben er trots op dat onze familie, die trouwens al meer dan 100 jaren de eerste ondernemersfamilie in Commewijne is, steeds een bijdrage heeft kunnen leveren aan de ontwikkeling van het district.” Hij zegt dat hij van plan is meer projecten te ondersteunen.

Soekhai wijst erop dat niet voor alles er geld nodig hoeft te zijn. “Met een beetje leiderschap en management en samenwerking tussen de private en publieke sector kunnen er genoeg projecten uitgevoerd worden, zonder dat er geld nodig is. Dit is een goed voorbeeld van hoe we ondanks de crisis in het land toch nog kunnen werken voor het volk.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: