‘Bigi Boi’ op bezoek bij president Santokhi

President Chandrikapersad Santokhi heeft maandag Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik en zijn coach en managementteam ontvangen op zijn kabinet. De UFC vechter zei het gepast te vinden om een bezoek aan het staatshoofd te brengen naar aanleiding van zijn onlangs gewonnen gevecht tegen de Braziliaan Junior Dos Santos. Dit bericht de Communicatiedienst Suriname. 

President Santokhi sprak vol lof over de prestaties van de sporter en bedankte hem voor het positief plaatsen van Suriname op de wereldkaart. Het staatshoofd onderstreepte de rol die Rozenstruik vervult naar vooral jongeren, waarvan veel naar de sporter opkijken. 

Aanwezig tijdens de ontmoeting waren ook de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking Albert Ramdin en NPS-voorzitter tevens Assembleelid en groot fan van ‘Bigi Boi’ Gregory Rusland. Beide heren brachten de felicitaties uit aan de UFC vechter. 

Volgens de Communicatiedienst Suriname lopen social media over van trotse en blije Surinamers na een gewonnen gevecht van Rozenstruik. Rozenstruik heeft in het gesprek met de president kort verteld hoe de Ultimate Fighting Championship (UFC) in elkaar steekt en de president deelgenoot gemaakt van zijn toekomstplannen. 

Het voelt volgens hem goed, om na een gevecht weer terug te zijn in Suriname en om dichtbij vrienden en familie te zijn. 

Rozenstruik is momenteel de nummer 3 in de wereld van UFC en zijn streven is om op de eerste plaats te komen. ‘De warme woorden van president Santokhi deden mij goed’, zei hij in reactie op zijn ontmoeting met het staatshoofd. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: