6 Covid-19 patiënten overleden en dalende trend in aantal nieuwe besmettingen: 14

Zes Covid-19 patiënten zijn maandag overleden en dat brengt de teller van 85 op 91. Maar, daar tegenover staat een zich voortzettende dalende trend in het aantal dagelijkse besmettingen. De website Covid-sr.net meldt maandagavond rond acht uur dat die dag 14 nieuwe Covid-19 patiënten zijn geregistreerd.

50 Personen zijn genezen verklaard.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) is het aantal patiënten verder gedaald naar acht en lijkt de druk op die afdelingen sterk verminderd te zijn. 108 Personen worden nog steeds buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is bedraagt nu 4.360 en 3.544 personen zijn genezen verklaard.

In quarantaine bevinden zich maandag 93 negatief geteste personen, terwijl 635 positief geteste personen zich in isolatie bevinden.

error: Kopiëren mag niet!