Verkavelaar ‘Munhu’ aangehouden verdacht van oplichting

43-Jarige verdachte zou percelen verkopen waarop een schuld rust

Het Korps Politie Suriname bericht vandaag, zondag 6 september, dat de 43-jarige verkavelaar S.K. alias ‘Munhu’, zaterdag is aangehouden door  rechercheurs van de politie Regio Midden. De man wordt ervan verdacht percelen te hebben verkocht die bezwaard zijn met een schuld.

Tot nu toe hebben vijf kopers aangifte van oplichting gedaan tegen de verkavelaar. Deze personen waren vooraf niet op de hoogte gesteld, dat de percelen bewaard waren. De verdachte heeft die informatie niet met ze gedeeld. De percelen in kwestie bevinden zich in de Satishweg. 

De aangevers hebben tussen Euro 6.500 en 7.500 betaald voor de percelen. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is K., hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Verder is gebleken, dat sommige percelen aan meerdere personen zijn verkocht. K. heeft ook percelen verkocht te Vredenburg serie A en B. Overige benadeelden, die ook aangifte willen doen, worden opgeroepen contact te maken met de afdeling Recherche Regio Midden in het politiebureau De Nieuwe Grond.

error: Kopiëren mag niet!