Rr Munder komt behoeftigen tegemoet met schoolpakketten

De ressortraad van Munder heeft het initiatief genomen om te starten met een schoolpakketten project. Dit project wordt bekostigd door de ressortraadsleden. “We proberen op deze manier minderbedeelde gezinnen te helpen op Munder”, zegt secretaris Shailesh Ramdin van de ressortraad. Een schoolpakket bestaat uit 1 schooltas, 2 pakken schriften, 1 etui, 8 blauwe pennen, 2 zwarte pennen, 2 rode pennen, 2 slijpers, 1 veger, 1 doos potloden, 1 liniaal, 1 tekenschrift, 1 pak kleurpotloden en 1 huiswerkboekje. “De totale waarde van het pakket is SRD 200. Elk rr-lid bekostigt 1 tas met inhoud en gaat zelf op zoek naar 1 persoon binnen Munder, die behoefte heeft aan een pakket”, aldus Ramdin. Hij zegt dat iedereen die dit project wil ondersteunen, welkom is. Daarnaast hoopt hij dat andere ressortraadsleden het voorbeeld van Munder opvolgen. “Paramaribo heeft 12 ressorten. Elke ressort bestaat uit 20 leden. Als iedereen meedoet heb je 240 personen blij gemaakt.”  

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: