38 bestgeslaagden in de bloemetjes gezet door rr- en dr-leden Lelydorp

De rr- en dr-leden van Lelydorp hebben in totaal 38 bestgeslaagden van glo, voj en vos in de watten gelegd. Jaarlijks trachten deze rr- en dr-leden aandacht te schenken aan de bestgeslaagden en dit is nu de vijfde keer. Met behulp van sponsors van Lelydorp hebben de 38 bestgeslaagden waardebonnen en een geldbedrag ontvangen voor hun uitzonderlijke prestaties op school.

Het betreft 26 bestgeslaagden van 13 basisscholen, 8 bestgeslaagden van 4 muloscholen, en 4 bestgeslaagden van 2 middelbare scholen. Op deze manier motiveren de rr- en dr-leden de jongeren om goede prestaties te blijven leveren op school. Vooral met de Covid-omstandigheden verdienen de (best)geslaagden extra aandacht: “Kennis maakt macht”. De 38 bestgeslaagden zijn afkomstig van onder andere: John Monkou, OS Javaweg, E. Pascelli, OS Lelydorp, OS Mijnzorgweg, OS Afaka, P. Albrinck, OS Vredenburg, OS Tout Lui Faut, OS Reeberg, OS Schotelweg, Talbot, De Ruyter en HHS.

error: Kopiëren mag niet!