Unstoppable Warriors viert 2-jarig bestaan

“We werken aan de talenten van de kinderen”

De jongerenorganisatie Unstoppable Warriors vierde op 4 september  haar 2-jarig bestaan. Monique Tulp, voorzitter van de organisatie, vertelt dat zij 2 jaar geleden deze organisatie heeft opgericht, waarbij de aandacht wordt gericht op kinderen die het moeilijk hebben. De bedoeling is om de kinderen bezig te houden door educatieve activiteiten en de ontwikkeling van de talenten te stimuleren. Tulp besteedt ook aandacht aan de motoriek en taalvaardigheid van de kinderen. Sportactiviteiten staan eveneens op de agenda van deze jonge organisatie.

Bij de Unstoppable Warriors ligt het accent dat de kinderen leren om hun talenten te benutten en de aangeleerde vaardigheden in te zetten om uiteindelijk ondernemers te worden, vertelt Tulp. “Het is daarom belangrijk dat we vroeg de talenten ontwikkelen.” De Unstoppable Warriors bestaat uit docenten, opvoeders en studenten met een pedagogische achtergrond die hun ondersteuning geven. “Vooral in de vakantieperiode willen we de kinderen, met in achtneming van de Covid-19 maatregelen, bezighouden.” Covid-19 heeft inderdaad het schema behoorlijk veranderd. Normaal zouden vele ouders en betrokkenen aanwezig zijn, maar Tulp liet een groepje van 5 kinderen toch nog even langskomen. Enkele ouders wachtten op gepaste afstand, anderen in de auto. De kinderen maakten ook mooie decoraties en tekeningen waar ze heel trots op zijn. Tulp had vooraf ook slippers gedecoreerd speciaal voor de kinderen.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: