Twee Covid-19 patiënten overleden en 37 nieuwe besmettingen

Suriname telt vrijdag 4 september 37 nieuwe Covid-19 patiënten, een flinke daling vergeleken met de 66 van donderdag. Helaas zijn twee patiënten overleden en dat brengt het totaal overleden Covid-19 patiënten vrijdag op 75.

48 Personen zijn genezen verklaard.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) liggen nog steeds 17 patiënten. 120 Personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is bedraagt nu 4.252 en 3.366 personen zijn genezen verklaard.

In quarantaine bevinden zich 89 negatief geteste personen, terwijl 718 positief geteste personen zich in isolatie bevinden.

Suriname is ondertussen weer een total lockdown weekend in gegaan, die duurt tot maandagochtend vijf uur. Ook voor het weekend vanaf vrijdagavond acht uur 11 september tot maandagochtend 14 september vijf uur geldt een total lockdown. De regering hoopt hiermee het aantal besmettingen te kunnen beteugelen. Mocht na het eerste weekend blijken, dat er een daling waarneembaar is in het aantal besmettingen of dat de situatie stabiliseert, dan wordt mogelijk besloten om voor het tweede weekend af te zien van een total lockdown.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: