Nummer ‘Wé Barie Odie’ uitgebracht

De zanger Originele Bollo van S&B Music Band heeft hun nieuwe videoclip uitgebracht. De clip heeft als titel: ‘Wé Barie Odie’. Dagblad Suriname verneemt hierover dat de groep middels deze track naar alle fans, familie, vrienden & kennissen hun vriendelijke groeten toe willen sturen; ook willen zij vragen hoe het allemaal met hun gaat en hoe ze tot nu toe de achter-ons-liggende corona(covid-19) periode hebben ervaren. De groep stelt dat vanwege covid-19 zij veel mensen niet meer kunnen zien of ontmoeten omdat het feesten minder geworden is’. De videoclip is te bekijken op you tube en vrijwel alle tv zenders van Suriname. Verder is het ook te beluisteren via spotify en alle online streaming diensten en ook via alle radio stations.

“Wé Barie Odie” is een kaseko track, gezongen door Originele Bollo van S&B Music Band. In de videoclip is te zien dat de artiest Originele Bollo naar anderen toe gaat en hun op de wijze zoals wij gewend waren, een handdruk geeft, en een  brasa en zo doet de zanger zijn warme groet naar een ieder.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: