De carriere van de Artiest FayaKizto

Een van de artiesten in de muziekwereld van vandaag is FayaKizto. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem. Het eerste album van de artiest heet ‘My lifestory’. FayaKizto staat bekend als een unieke jongeman; hij is de eerste hindoestaan die Aucaans zingt. Naar eigen zeggen was de artiest in het verleden al in ‘the rising’. Hij heeft samengewerkt met de Surinaamse artiesten zoals, Bongo Immanuel, Gargamel, Billyman, Diamond, Kwakoe Pinta. Enkele liederen van de zanger zijn te beluisteren via de platforms als: Spotify, Trackdrip, Tidal, Itunes etc. Hij is ook te horen op verschillende radiostations in Suriname. De artiest zelf woont in Nederland maar naar eigen zeggen is hij met zijn hart steeds aanwezig in Suriname. Dit is ook wel te merken aan zijn liederen over Suriname. In de toekomst mogen fans en muziekliefhebbers veel meer van hem verwachten. Hij zal ook te bewonderen zijn in videoclips.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: