IDB-delegatie op bezoek bij OW-minister Nurmohammed

De minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, heeft dinsdag een delegatie ontvangen van de Inter-American Development Bank (IDB). Het bezoek vond plaats in het kader van het project ‘Improving Transport Logistics and Competitiveness’. 

Dat project heeft als doel de bereikbaarheid van de haven van Paramaribo te vergroten en de concurrentiepositie binnen de regio te verstevigen. In dit kader zal ook de Van ’t Hogerhuysstraat heringericht en verbreed worden. Er is een bedrag van US$ 45.000.000 door de IDB begroot voor het project en het is op 10 juli vorig jaar goedgekeurd. 

De bewindsman en de IDB-vertegenwoordigers verklaarden te hechten aan een goede samenwerking, waarbij institutionele versterking centraal staat, zo meldt de Communicatiedienst Suriname op gezag van het ministerie van Openbare Werken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: