Havo 2 behaalt na herkansing 75,9% aan geslaagden

Op 31 augustus is de uitslag van het vos-herexamen bekendgemaakt. Havo 2 noteert na de herkansing een totaal slagingspercentage van 75,9%. In de periode van 17 tot en met 26 augustus heeft de herkansing plaatsgevonden. Havo 2 noteerde 68.7% aan direct geslaagden. Uit de 83 examenkandidaten zijn in totaal 63 geslaagd (75,9%) en 20 zijn afgewezen (34,1%). De overige geslaagden mogen in de loop van de week hun diploma in ontvangst nemen.

Susanna Eduard-Verveer, directrice van Havo 2, zegt aan Dagblad Suriname dat met zo een onstuimig schooljaar zij heel tevreden is met de prestaties van haar leerlingen. Het heel schooljaar is anders uitgepakt dan wat verwacht was. Een sfeervolle diploma-uitreiking zit er helaas niet in met de Covid-toestand. Op Havo 2 beschikken de direct geslaagden al over hun diploma. Dat is heel eenvoudig verlopen via een drive thru. De scholen mogen overigens zelf beslissen hoe de diploma-uitreiking plaatsvindt, zolang de veiligheidsregels in acht worden genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: