Artiest Luda lanceert videoclip ‘Poison IVY’

Artiest Luda heeft onlangs zijn  videoclip ‘Poison IVY’ uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt dat Luda meer bekend als L.BASS deze videoclip heeft uitgebracht van een nummer uit zijn laatste album. Hij focused zich op zijn muziekcarrière. De zanger is een samenwerking aangegaan met MC Vuure. Hij benadrukt dat het bij deze samenwerking niet gaat om geld, maar het is de bedoeling om een voorbeeld te geven aan de jongeren en om hen te laten zien hoe hard er gewerkt moet worden om kwaliteitsproductie te lanceren. Daarnaast de energie die erin gestopt moet worden, als je iets wilt bereiken in het leven. Luda heeft verschillende landen mogen bezoeken vanwege zijn muziek. Hij is zo naar India en Dubai geweest. De artiest woont zelf in Parijs. Hij is afkomstig uit Frans-Guyana. De zanger wenst veel meer te bereiken. ‘Poison IVY’ toont het leven van een man en vrouw. Het streven is om veel meer te bereiken, maar het gaat bij hem om het kwaliteit van het werk. De clip is inmiddels al te zien op YouTube.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: