60 Nieuwe Covid-19 besmettingen

Suriname heeft woensdag 2 september 60 nieuwe Covid-19 patiënten geregistreerd, een lichte stijging vergeleken met de 55 nieuwe besmettingen van dinsdag.  106 Personen zijn genezen verklaard en dat waren er dinsdag slechts 27, zo is te zien op de speciale Covid-19 website.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) liggen nu nog nog steeds 19 patiënten. In eerste instantie meldde de Covid-website slechts 8 patiënten op ICU’s. Het is onduidelijk waarom de website eerst een onjuist aantal heeft vermeld. 114 Personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is bedraagt nu 4.149 en 3.272 personen zijn genezen verklaard. In quarantaine bevinden zich nog 82 negatief geteste personen, terwijl 723 positief geteste personen zich in isolatie bevinden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: