Humphrey van Hetten: “ informatie over coronavirus in verschillende talen”

De trekker en regisseur van de Surinaamse Toneelgroep “Asago”, Humphrey van Hetten, geeft aan dat er geen verandering te zien is. Het is naar zijn zeggen heel erg stil voor wat betreft onze entertainment activiteiten. Humphrey van Hetten heeft een voorstel om op een andere manier toch verder te gaan en wel door spotjes te maken welke betrekking hebben op het Coronavirus. Dit wil hij in alle talen doen en hij wil het geheel ook zelf coördineren. Dit voorstel heeft hij eerder ook al naar voren gebracht. Hij tracht nu tot uitvoering over te gaan maar jammer genoeg is er nog steeds geen gehoor aan gegeven. Voorlichting in alle talen is nodig en zelfs noodzakelijk. Wij zijn een multiculturele samenleving. In ons land kennen wij diverse talen. Het begrijpen van de voorlichting is heel erg belangrijk want dan pas gaat men zich echt aan de regels houden’ aldus de regisseur.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: