Vermoorde Braziliaan aangetroffen langs rivier in Lawa-gebied

Het lichaam van de 55-jarige Braziliaan Roberto Clau de Mor Da Rocha is afgelopen vrijdag langs een rivier in het Lawa-gebied aangetroffen, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 31 augustus 2020.

Bewoners van een nederzetting genaamd Ronaldo hebben het lijk langs de rivier aangetroffen. De man moet om het leven zijn gebracht, want zijn lijk vertoont een kapwond.

Het is vooralsnog niet bekend wie het slachtoffer gekapt heeft. 

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. Volgens verklaring van de plaatselijke bewoners leed de Braziliaan een zwerversbestaan. Hij deed karweitjes voor de bewoners van de nederzetting. 

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: