NDP verkondigt ordinaire leugens tijdens online-meeting

De NDP is zaterdag tijdens haar zogenaamde online massameeting overgegaan tot het verkondigen van ongegronde leugens en onjuiste informatie. De paarse partij die niet lang terug door het volk is gereduceerd van 26 naar 16 zetels, hield haar tweede online-meeting om te praten over “de huidige politieke situatie.” Ex-parlementariër Roché Hopkinson ging op een gegeven moment over tot het verkondigen van ongegronde en verwerpelijk leugens tegenover Dagblad Suriname en haar directeur Faried Pierkhan. 

Met een aaneengeplakte fragment uit het televisieprogramma Rashid Pierkhan’s Kal Aaj Aur Kal, met als presentator Faried Pierkhan, is er getracht om een ongegronde beeld te scheppen naar de samenleving toe. De desbetreffende aflevering is in zijn geheel te zien op YouTube en daaruit blijkt duidelijk dat de NDP en Hopkinson op een trieste manier hebben getracht feiten te verdraaien. Noemenswaardig is, dat in de bewuste aflevering presentator Faried Pierkhan zijn bewondering uitspreekt voor vicepresident Ronnie Brunswijk, die geschiedenis heeft geschreven door de eerste Surinamer van marron-afkomst te zijn die de voorzitter van het parlement en dan VP van het land is geworden. 

De uitspraken van de NDP en Hopkinson zal Dagblad Suriname niet herhalen. De personen in het OCER mogen zich liever gaan buigen over het duidelijke signaal die het volk heeft gegeven op 25 mei jongstleden. Inmiddels wordt het steeds duidelijker dat de economische catastrofe die ons land is aangedaan tijdens de paarse-regering onbeschrijfelijk is. Hopkinson kreeg in 2015 nog geen 300 man achter zich. Als beloning voor zijn werk in het parlement werd hij niet eens op de lijst geplaatst door de NDP in 2020. Hij zou zijn tijd beter kunnen besteden door de veroorzakers van de crisis op te zoeken. Kennelijk zal hij niet ver hoeven te kijken. Dagblad Suriname zal zich zonder vrees blijven inzetten om de samenleving te voorzien van juiste informatie.   

Zie aflevering KAAK:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: