Waldi Anches winnaar Ronny Vlijter Memorial

Waldi Anches werd vorig week zondag de grote winnaar van het Ronny Vlijter Memorial damkampionschap met 11 punten. Er hebben op die dag 31 dammers deelgenomen aan het toernooi, verdeeld over junioren en senioren. De grote aanwezigen waren Kishan Ramsukul (parlementariër) en Tresco Vlijter. Beide hebben een krachtige en gemotiveerde speech gehouden, vooral voor de jeugddammers.

De semi-kampioen bij de senioren is geworden Wimmy Fleur (10 punten), derde werd Phavankoemar Basdewsing (10 punten), vierde John Smelhts (9 punten) en vijfde Markus Nenthel (8 punten). Aryan Doelarie werd kampioen bij de junioren. Tweede werd Ayesha Kalloe, derde Roedhrani Basdewsing en vierde Tanaya Charoe. Shivam Basdewsing en Sadhana Ladie waren de toppers in de U-11 klasse. Deze twee jeugdigen kregen ook een trofee. Naast trofeeën zijn er ook geldprijzen uitgereikt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: