Twee jonge vrouwen komen om het leven bij eenzijdig verkeersongeval

De 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes zijn vrijdag 28 augustus om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdagmiddag.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg ’s middags melding van een verkeersongeval op de Mayalaan waarbij twee doden te betreuren zouden zijn. Agenten gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen een auto in een trens die loopt langs de Mayalaan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven. 

De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor, dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van beide vrouwen. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de lichamen door de politie in beslag genomen voor obductie.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voor gekomen, dat Joella Renfurm de auto bestuurde en dat Sarah Wartes mede-inzittende was. De auto sloeg op een moment over de kop en belandde in de trens. Het is  nog niet duidelijk voor de politie waardoor het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde.  

De wagen is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie. Nadere berichtgeving volgt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: