Goedkeuring namen stichtingen verhoogd naar SRD 200

Sinds 6 augustus gelden er weer nieuwe prijzen bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). De goedkeuring van de naam van een stichting is van SRD 100 verhoogd naar SRD 200, zonder een mededeling vooraf. Deze drastische verhoging wekt bij menigeen veel irritatie op. Toen Dagblad Suriname de voorzitter van KKF, Anil Padarath, hiermee confronteerde, reageerde hij als volgt. “Nee hoor, helemaal niet, kom zelf kijken. We zijn ook niet van plan om iets te verhogen, nooit, never, waarom?” Een medewerker van KKF bevestigt dat de goedkeuring van de naam van een stichting thans SRD 200 bedraagt. Padarath liet eerder aan de media weten dat veel bedrijven over de kop gaan door de Covid-situatie. Dat juist KKF een aanzienlijke prijsverhoging is gaan hanteren, maakt de situatie niet draaglijker.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: