Dc Bansi-Durga neemt roer over van Ramai

Districtscommissaris Shereen Bansi-Durga heeft woensdag officieel het roer overgenomen van scheidende districtscommissaris Sarwankoemar Ramai van Saramacca. De overdrachtsceremonie geschiedde op feestelijke wijze, met muzikale begeleiding van een tazza band. Bij de overdracht kreeg Bansi Durga het personeelsbestand, het financieel bestand en de inventarisatielijst van het districtscommissariaat uit handen van Ramai.

Laatstgenoemde vroeg aan de burgermoeder om het personeel niet aansprakelijk te stellen voor gemaakte fouten. “Indien u merkt dat er fouten zijn gemaakt, komt u alstublieft naar mij en stel mij verantwoordelijk. Het personeel heeft niets verkeerd gedaan”, aldus Ramai. Hij was vol lof over de bijdrage van het personeel, dat zich volledig heeft ingezet om het regionaal werk te verrichten.

Bansi-Durga vroeg aan alle medewerkers om zich keihard in te zetten voor de ontwikkeling van het district. “Er is geen tijd voor politieke spelletjes. We hebben iedereen nodig om het werk te doen”, aldus de burgermoeder. Ze wil vooral de agrarische productie verder op gang brengen. Daarnaast zal ondernemerschap worden gestimuleerd en krijgt de toerismesector ook een boost. “We gaan samen voor de ontwikkeling van Saramacca conform de richtlijnen van de president”, aldus Bansi Durga. Het personeel draagt haar een warm hart toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: