Single ‘Schommelen’ van Wizard & VirgilVurr met Iwan Esseboom

De artiesten Wizard & VirgilVurr namelijk Rajiv Mangroe & Virgil Paal hebbben in samenwerking met Iwan Esseboom het nummer ‘Schommelen’ uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende over het lied en de artiesten. Ronald Visch van het goed aangeschreven label Rood-Hit-Blauw is ervan overtuigd dat het nummer ‘Schommelen’ een serieuze kans maakt om in 2020 die ‘prijs’ in ontvangst te nemen. Volgens hem past het aanstekelijke lied thuis in het rijtje van ‘Kleine wasjes, Grote wasjes’ van Trafassi en ‘Tuintje in mijn hart’ van Damaru en Jan Smit. Met tussenkomst van Marco Riedijk van de Crazy Accordeons werd contact opgenomen met de artiesten. Zodoende zijn er verbintenissen ontstaan tussen partijen.

Rajiv Mangroe

Er is momenteel ontzettend veel vraag van dj’s waar de track te downloaden is. ‘Dat is een goed begin. Eigenlijk zijn we al ruim twee jaar bezig met dit lied. Ik maak al ruim tien jaar muziek en produceerde in mijn eigen studio rap nummers voor anderen. Sinds een jaar of drie leg ik samen met VirgilVurr de focus op onszelf. Ik had zelf een refrein en een beat gemaakt van ‘Schommelen’.

Virgil stelde voor om Iwam Esseboom hierbij te betrekken. Rajiv Mangroe & Virgil Paal hebben samen gewerkt aan de tekst waarin het populaire nummer ‘Witte visie’ verweven is. De clip is geproduceerd door Dominique Mareels van DoVision, Het nummer is sinds 19 augustus 2020 te beluisteren en te streamen op de bekende platforms. De populaire Iwam Esseboom van het nummer ‘Witte visie’ ging hiervoor speciaal naar Nederland.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: