Wereldreiziger Ricky Sewpersad over zijn reizen

De bekende Surinaamse wereldreiziger Ricky Sewpersad heeft met de komst van de corona pandemie zijn geplande reizen moeten annuleren. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij aan dat het nu precies een half jaar is dat hij niet meer kan reizen. De afgelopen 4 jaren heeft hij aaneengesloten gedurende elke maand kunnen reizen. In het begin heeft hij er geen moeite mee gehad want hij had zodoende meer tijd over om met met de familie door te brengen. Maar de laatste weken mist hij deze reizen heel erg. Het afreizen naar Noorwegen is nu geannuleerd. Sewpersad zal waar mogelijk een auto reis maken naar bestemmingen die wel veilig zijn. Verder mist hij Suriname heel erg want hij heeft naaste familieleden hier. Inmiddels heeft hij het besluit genomen om na openstelling van de grenzen, Suriname weer aan te doen. Hij wil heel graag weer reizen maar begrijpt ook wel dat het op dit moment niet kan. Hij hoopt dat de mensen die een gegronde reden hebben voorrang krijgen,  bijvoorbeeld familie bezoek bij ziekte, of overlijden. Overigens werkt Ricky ook aan een documentaire en hij zal in komende tijd meer hierover vrijgeven.

Op zijn facebookpagina ” Never Stop Exploring” schreef de wereldreiziger het onderstaande over Noorwegen. “De Preikestolen is een klif, die 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt. Preikestolen is gelegen in de Noorse gemeente Sandnes in de provincie Rogaland. Het is een toeristische bezienswaardigheid in het westen van Noorwegen en biedt een uitzicht over fjorden en bergen. Voel me gezegend dat ik op zo een bijzondere plek kon staan met me ouders en de Surinaamse vlag erbij. We beklommen destijds de Preikestolen. Volgende maand zou ik wederom afreizen naar Noorwegen. Deze keer zou ik een andere klif aandoen. Helaas vanwege de toenemende corona besmettingen moet ik afzien van mijn geplande reis” aldus de wereldreiziger.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: