Samenwerking artiest Letop Sika en Mc Vuure

De Surinaamse zanger Sika en Mc Vuure werken momenteel samen aan een nieuw project. Dagblad Suriname verneemt van Mc Vuure het volgende: “de artiest Letop Sika is al jaren actief in de muziekwereld. Hij begon met de formatie Morgan Family. Zijn succes begon met de formatie Alleke Roots, na een tour in 2019. Letop Sika  mocht zelfs een opname van zijn videoclip in Dubai doen. Het betrof zijn album Sjeiki. Momenteel is hij druk bezig met het promoten van zijn nieuwste single “Corona”. De zanger heeft dit nummer live gelanceerd via facebook. Het nummer is inmiddels ook te beluistere via diverse radio stations. Ook werkt hij samen met mij als persoon Mc Vuure, aan een nieuw project” aldus Mc Vuure.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: