Politie sluit gedurende avondklok alle bruggen af

Het Korps Politie Suriname bericht, dat vandaag, woensdag 26 augustus 2020, vanaf acht uur ‘s avonds tot en met vijf uur ‘s ochtends alle bruggen over de Surinamerivier, Coppenamerivier,  Saramaccarivier en het Saramaccakanaal afgesloten worden door de politie. 

Zoals bekend is er een avondklok ingesteld van 20.00 uur tot en met 05.00 uur, als een van de Covid-19 maatregelen.Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing) hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden wanneer zij bij een van de bruggen aankomen. Al het andere verkeer zal ter plaatse moeten blijven tot het einde van de avondklok.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: