Bliss Beauty Salon & Opleidingsinstituut levert bekwame Schoonheidsspecialisten aan de arbeidsmarkt en stimuleert ondernemerschap!

Op 21 augustus 2020 heeft Bliss Beauty Salon & Opleidingsinstituut haar diploma-uitreiking voor de vakopleiding Schoonheidsspecialiste op een feestelijke wijze gevierd. Uiteraard is dit gebeurd met in achtneming van de geldende covid-19 maatregelen.
Het opleidingsinstituut heeft niet alleen bekwame schoonheidsspecialisten geleverd aan de arbeidsmarkt, maar heeft indirect ook een bijdrage geleverd aan de stimulering van ondernemerschap! Tijdens de opleiding hebben de studenten alles geleerd over gelaatsverzorging, ontharingstechnieken, massagetechnieken, menselijke anatomie, pathologie en fysiologie. Verder hebben ze ook geleerd over het verantwoord uitvoeren van de taken als schoonheidsspecialiste. Bij de praktijklessen hebben ze bewezen dat ze volgens de geldende protocollen en de juiste procedures in staat zijn om een klant naar tevredenheid te behandelen.
Ter stimulering van het ondernemerschap heeft de organisatie hen, vanuit haar rol als Exclusief Distributeur voor de productlijnen Janssen Cosmetics en 2B Bio Beauty in Suriname, de mogelijkheid geboden om tegen zeer scherpe prijzen starterspakketten  aan te schaffen, zodat ze direct hun diensten kunnen aanbieden om uiteindelijk te verdienen!

Een dikkeproficiat aan de nieuwbakken schoonheidsspecialisten! Ze zijn klaar om U op een professionele wijze van dienst te zijn! Heeft u interesse om een vakopleiding, training of een cursus te volgen binnen de professionele schoonheidsbranche? Bent u reeds schoonheidsspecialiste, maar u mist de producten om mensen hun natuurlijke schoonheid te bevorderen? Aarzel niet en neem contact op

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: