BREAKING: ‘Lionel Messi stelt Barça officieel op de hoogte van vertrekwens’

De kans dat Lionel Messi nog deze zomer na 20 jaar vertrekt bij FC Barcelona wordt met de dag groter. Volgens  goed geïnformeerde media zou de Argentijnse legende de Catalaanse clubleiding vandaag hebben laten weten dat hij Barça de rug wil toekeren. 

Speciale clause

Messi zou gebruik willen maken van een speciale clausule in zijn contract, waarmee hij zijn verbintenis na elk seizoen eenzijdig kan beëindigen. Een nieuwe club zou geen transfersom hoeven betalen, terwijl er wel een prijskaartje van 700 miljoen euro om zijn nek zou hangen. Vorige week zou Messi nog een onderhoud hebben gehad met de nieuwe trainer Ronald Koeman. Daarin zou de voormalig bondscoach van Oranje hebben gezegd het nieuwe Barcelona rond Messi te willen bouwen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: