Bij dodelijk ongeluk Afobakaweg betrokken automobilist zonder rijbewijs gearresteerd

De 29-jarige P.B. is door agenten van de Verkeersunit Regio Midden van het Korps Politie Suriname maandagmorgen aangehouden. De man was zaterdag 11 juli betrokken bij een aanrijding op de Afobakaweg. Daarbij kwamen Soenita Ramautarsing en Jane Ramautarsing om het leven. Dit meldt het Korps Politie Suriname.

B. verklaarde toen, dat hij een mede-inzittende was. Dat blijkt achteraf niet waar te zijn. Na onderzoek door de Verkeersunit bleek, dat de man de bestuurder van de auto was waarin een zwaargewonde en twee doden vielen. 

In de maand februari was het rijbewijs van B. ingevorderd door de politie van Kwatta. Het gevolg van de invordering is, dat hij geen auto mag besturen zo lang hij zijn rijbewijs niet terug heeft gekregen van het Openbaar Ministerie. 

B. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie, omdat dat hij als automobilist betrokken was bij een aanrijding, zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs, waarbij een zwaargewonde en twee doden vielen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: