Waldy Simson besluit project NSBS te ondersteunen

In het kader van de spoedige verschijning van Kalender Waldy Simson heeft deze veelzijdige kunstenaar onlangs het centrum voor blinden en slechtzienden in Suriname bezocht. Dagblad Suriname verneemt van de kunstenaar dat hij na een informatief gesprek met Natasia Hanenberg – Agard, de directrice van de Nationale Stichting Voor Blinden En Slechtzienden in Suriname, NSBS, heeft besloten om een concreet project van de stichting te zullen ondersteunen. Voor nieuwe aanmeldingen voor het, kosteloos, lid worden van “Vrienden Van Waldy Simson”,  kan men contact maken via het whatsappnummer: 00-297-5626581”

De door Simson toegezegde ondersteuning zal gegeven worden uit de opbrengst van de verkoop van exemplaren van Kalender Waldy Simson. Vrienden Van Waldy Simson, bestaande uit internationale en nationale liefhebbers van de kunstzinnige activiteiten die ondernomen worden door Simson, zullen door het geven van eerder genoemde ondersteuning ook zeker positief bijdragen tot succes voor dit project.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: