Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah: Na Neha Mehta ook Gurucharan Singh weg

Een paar dagen geleden waren er berichten dat Neha Mehta stopte met Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah. Tot grote ontsteltenis van de fans heeft de actrice de show al verlaten omdat ze andere plannen heeft voor haar carrière. Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah vermaakt de fans nu al meer dan 12 jaar, waardoor het een van de meest succesvolle en langstlopende shows op televisie is. Nu de opnames bijna een maand geleden na de lockdown zijn hervat, zijn de makers geconfronteerd met een paar uitdagingen.

Na Neha Mehta zijn er berichten  dat ook Gurucharan Singh, die het personage van Roshan Singh Sodhi speelde, de show heeft verlaten. Balwinder Singh Suri vervangt hem en is al begonnen met opnamen voor zijn rol in de show. De reden waarom Gurucharan Singh de show stopte, is niet onthuld. Hij stopte ook met de show in 2013 vanwege creatieve meningsverschillen met de makers, maar voegde zich later weer bij de sterrencast.

De show heeft onlangs haar 12-jarig jubileum gevierd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: