Legendarische zanger Rampersad Ramkhelawan heengegaan

De legendarische Surinaamse zanger Ustaad Rampersad Ramkhelawan is vandaag komen te overlijden. Zoon Ustaad Kries Ramkhelawan bevestigt het droevig nieuws in gesprek met Dagblad Suriname. “De legendarische zanger is vandaag ingeslapen, mijn vader heeft de leeftijd van 86 jaar bereikt. Hij heeft afscheid kunnen nemen van de familie en ook nog gezongen met ons” aldus Kries Ramkhelawan.

Vorig jaar heeft de legendarische zanger zijn 85ste jaardag met familie, vrienden en kennissen mogen gedenken. Rampersad Ramkhelawan was gezond en bracht nog nummers ten gehore zoals op zijn jaardag. Suriname verliest met het heengaan een legende uit de muziekwereld op het gebied van baithak gana.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: