Kangana Ranaut onthult reden Twitter account

Kangana Ranaut heeft sinds vrijdag een Twitter account en ze heeft laten weten dat dit gebeurd is sinds ze de “kracht van social media” gezien heeft in de Sushant Singh Rajput zaak.

In een video die ze daar deelde zegt ze dat ze nooit de behoefte had om een social media account te hebben, aangezien ze hetgeen ze te zeggen heeft steeds op “artistieke” manieren zegt in plaats van  “rudimentaire manieren”. De acteur onthulde ook hoe ze deals ter waarde van crores verloor omdat ze niet klaar was om lid te worden van sociale media.

In de video zei Kangana Ranaut: “Het is 15 jaar geleden dat ik in films heb gewerkt. In deze jaren zijn er veel gelegenheden geweest dat er een enorme druk op mij is uitgeoefend om me aan te sluiten bij sociale media. Mijn agenten en verschillende merken weten dat ik deals ter waarde van crores heb losgelaten waarbij er maar één clausule was: op sociale media zijn. Ik ben wel een heks genoemd en mensen hebben misbruik gemaakt van het feit dat ik niet op sociale media zit. Toch koos ik ervoor om weg te blijven van sociale media, omdat ik me nooit ver verwijderd voelde van mijn publiek. “

Ze is nu wel enthousiast en zegt dat sociale media de “kracht heeft om hervormingen te brengen die een nieuw India behoeft.”

Ze vroeg aan haar fans om haar te ondersteunen in de nieuwe stap die ze gemaakt heeft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: