De Sushant Singh Rajput zaak

Het onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput is overgenomen door de Central Bureau of Investigation (CBI). Zoals dat bevolen was door het Hooggerechtshof, arriveerde een 10 man tellend team donderdag in Mumbai. De ambtenaren zijn vrijgesteld van de verplichte 14-daagse thuisquarantaine nadat de gezondheidsafdeling van de Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) een e-mail ontving van het CBI waarin dit verzocht werd.  BMC had woensdag gezegd dat als het CBI-team Mumbai voor meer dan zeven dagen bezoekt, het via e-mail een ontheffing zal moeten aanvragen. Eerder had de BMC Bihar IPS-officier Vinay Tiwari in quarantaine geplaatst die in de stad was geland om de zaak te onderzoeken. In het licht van het onderzoek dat gaande is, heeft Sushant’s zus Shweta Singh Kriti vrijdag aangegeven het volste vertrouwen te hebben in de CBI.

Team van artsen zal autopsierapport onderzoeken

Volgens berichtgevingen zijn er plannen voor een reconstructie om een beter idee te hebben van wat zich allemaal voltrokken heeft. Vernomen wordt ook dat de CBI de hulp heeft ingeroepen van de medische experts van het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS). Een team bestaande uit 4 artsen zal onder leiding van Dr. Sudhir Gupta, Hoofd Forensische Medicijnen, de autopsierapporten onderzoeken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: