Dalende trend nieuwe Covid-19 patiënten lijkt zich voort te zetten: 25 – Twee patiënten overleden

Het aantal nieuwgeregistreerde Covid-19 besmettingen bedraagt maandag 24 augustus 25 en dat is weer een daling, zo is te zien op de Covid-19 website die dagelijks rond acht uur ‘s avonds wordt geactualiseerd. Twee patiënten zijn overleden aan het virus en dat brengt het aantal doden in totaal op 60. 70 Personen zijn maandag genezen verklaard. Op Intensive Care Unit’s (ICU) liggen nu 21 personen. 190 Personen liggen buiten de ICU’s in de diverse ziekenhuizen. Sinds half maart zijn 3.632 personen besmet geraakt met het virus en 2.758 genezen verklaard.

Een van de overleden patiënten is de 31-jarige Vergillio Rebin, onderdirecteur Administratieve Diensten bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij overleed in het Regionaal Ziekenhuis Wanica hebben twee personen vandaag het leven gelaten. Rebin was secretaris van de partij en stond op de kandidatenlijst voor de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB). Het aantal nieuwe besmettingen van maandag duidt weer op een daling van het aantal dagelijkse besmettingen. Maar, dan zal de samenleving de opgelegde maatregelen en de avondklok in acht moeten nemen, want dat is nog steeds hetgeen gedaan moet worden om het virus in te dammen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: