Artiest Ashwien Gopal over zijn carrière

Een van de Surinaamse zangers  is Ashwien Gopal. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij het volgende mee over zijn carrière en meer.

Carrière

Hij is meer dan 10 jaren actief in de muziekwereld. Hij begon thuis als een “badkamer-zanger”. Vervolgens ontdekten zijn vrienden dat hij wel degelijk over zangtalenten beschikte en hij kreeg het advies om mee te doen met het Open Scholieren Zangcontest. Helaas heeft hij toen geen prijzen behaald maar hij nam toch nog het initiatief om met een groep vrienden met een muziekformatie “The Beats’ te beginnen. Daarna is hij lid geworden van muziekformatie Wijays Houseband. Vanwege zijn vertrek met vakantie voor een periode van drie maanden maakte hij een tussenstop bij Wijays Houseband. Bij terugkomst kreeg hij een aanbod van muziekgroep Chutney Soldiers onder leiding van Sanjeef Gharbharan. Zodoende is hij daar lid van geworden. Na enkele jaren veranderde de naam van de Chutney Soldiers in Dance Machine. Na meer dan 6 jaren lid te zijn  geweest van muziekformatie Dance Machine heeft hij zich  op 02 juli jongstleden aangesloten bij muziekformatie 2 Crazy. Dit in overleg met manager Ahwin Sampat. Naar eigen zeggen heeft de artiest toen ook zijn bijdrage mogen leveren bij oprichting van muziekformatie Dance Machine. Op 01 juli jongstleden heeft hij deze muziekgroep bedankt.

Doelstellingen

“Ik wil nu gaan voor een ontspannende muzikale tijd. Ik wil mijn zang ook naar een ander niveau brengen Ik wil eigen nummers schrijven, cd projecten maken met 2 Crazy, clips uitbrengen en ook samen met deze band buiten Suriname optredens verzorgen.

Door huidige situatie rond Covid-19 is live optreden niet mogelijk. Hierdoor wordt het steeds moeilijker voor ons maar we moeten heel voorzichtig zijn en onze gezondheid op de eerste plaats stellen. De situatie heeft wel er voor gezorgd dat ik meer tijd kan doorbrengen met mijn gezin. Ik wil aan alle families, vrienden en fans vragen en verzoeken om mij de ondersteuning altijd zo te geven. Ik probeer in de toekomst ook speciale aanvragen uit te brengen voor jullie. Stay Save, Stay Home” aldus de artiest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: