Waarom neemt Ranbir Kapoor het niet op voor Alia Bhatt?

Wat weerhoudt Ranbir Kapoor ervan om zijn vriendin Alia Bhatt te verdedigen tegen alle gemene aanvallen waarmee ze wordt geconfronteerd van de anti-nepotisme-bendes? Iedereen heeft dat teken van solidariteit nodig in tijden van crisis. Die steun is nit gekomen van Ranbir Kapoor.

Een zeer goede vriend van zowel Ranbir als Alia zegt: “Hij bemoeit zich niet ermee. Maar ik ben het ermee eens. Welke man zou niet opkomen voor zijn dierbaren als ze worden aangevallen, in het bijzonder zulke wrede aanvallen? “

Overigens wordt Ranbir zelf nu bestempeld als een ‘rokkenjager’ door de anti-nepotisme-ploeg, wat op een indirecte manier de reden suggereert voor zijn gebrek aan steun aan degenen die emotioneel van hem afhankelijk zijn.

Een ander lid van de zogenaamde nepo-bende die wreed is aangevallen, zegt dat het voor niemand verstandig is om iets te zeggen. “Alles wat iemand zegt, kan en zal tegen hem of haar worden gebruikt. Iedereen die iets heeft tegen Karan Johar of Mahesh Bhatt of de familie Akhtar springt erin. Het beste wat je kunt doen is zwijgen. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: