Toilet – Ek Prem Katha regisseur doet remake film Shakti

Acteur Dilip Kumar en megaster Amitabh Bachchan starrer Shakti krijgt een remake. Vernomen wordt dat Toilet: Ek Prem Katha regisseur Shree Narayan Singh werkt aan de remake van het script.

De filmmaker bevestigde tegenover een dagblad dat hij de afgelopen twee jaar aan de film heeft gewerkt met Anjum Rajabali en Saumya Joshi die het script hebben geschreven. Singh zei dat de remake een enorme verantwoordelijkheid is en dat het daarom tijd kost om het script af te ronden. Hij zei dat hun verhaal meer een aanpassing dan een remake is. Ze zijn van plan om tegen 2021 te beginnen met de filmopnamen.

Shakti kwam uit in 1982. De  misdaad actiedrama werd geregisseerd door Ramesh Sippy en geschreven door het beroemde duo Salim-Javed. Het verhaal draait om Ashwini, een eerlijke politieagent, die weigert een gevangengenomen gangster in te ruilen voor de vrijlating van zijn zoon Vijay nadat een meedogenloze gangster hem heeft ontvoerd. Vijay groeit op met een hekel aan zijn vader en wendt zich tot een leven van misdaad.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: